جهت سفارش و دریافت آنلاین پروژه و تحقیق و مقالات تخصصی و پایان نامه های رشته خودتان به سایت جامع تحقیق سرا به آدرس  www.tahghighsara.ir مراجعه فرمایید.  
  جهت سفارش و دریافت آنلاین طرح های توجیهی اقتصادی تمام مشاغل و حرفه ها و رشته ها به سایت جامع طرح پک به آدرس www.tarhpack.ir مراجعه فرمایید.  
   

سفارش راهنمایی در انجام تخصصی پروپوزال و پایان نامه کلیه رشته ها پذیرفته میشود.

 

 
   

email1: tahghighsara@gmail.com

email2: mihantahghigh@gmail.com

yahoo id: tahghighsara

tel: 09337343220

 

 

هر گونه سوال یا مشکلی یرای سفارش یا ... داشتید میتوانید با پشتیبانی سایت 09337343220 (پورهادی) تماس حاصل فرمایید.

لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته صنایع غذایی

 

توجه: عددی که در انتهای عناوین مشاهده مینمایید نشانگر تعداد صفحات آن طرح میباشد.

 

توجه: برای سفارش هر کدام از طرح ها به وبسایت جامع  تحقیق سرا رفته و در جستجوگر سایت عنوان طرح را جستجو نمایید و پس از یافتن طرح، طبق راهنمای خرید آنلاین اقدام به سفارش طرح نموده و آنلاین آن را دریافت نمایید. اگر عنوان را پیدا نکردید و یا به مشکل برخوردید، در قسمت تماس با ما ، در قسمت ایمیل ، ایمیل خود را وارد نموده و در قسمت پیام ،  عنوان طرح مورد نظر خود را نوشته و ارسال کنید، در اسرع وقت لینک سفارش محصول به ایمیلتان ارسال میشود. همچنین میتوانید با پشتیبانی سایت 09337343220 تماس حاصل فرمایید.
 

1 - چگونگی کنترل واکنشهای قهوه ای شدن 27 ص  
2 - خواص ماهي و ميگو  و اثرات امگا 3 - 59 ص 
3 - مشخصات اجرايي تجهيزات  سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص 
4 - DATEM نجات بخش ضایعات نان 22 ص 
5 - احساس درد و گرسنگی 17 ص 
6 - احساس گرسنگی 20 ص 
7 - ارزيابي اقتصادي مواد اوليه غذايي براي شير سازي  23 ص 
8 - اسانسگیری 
9 - استانداردهاي غذايي 87 ص 
10 - افزودنیهای غذایی 46 ص 
11 - بسته بندی 105 ص 
12 - بی اشهایی در کودک نوپا 9 ص 
13 - پاستوریزاسیون 21 ص 
14 - تاريخچه ماكاروني 11 ص 
15 - تغذیه 14 ص 
16 - تغذیه 68 ص 
17 - تغذیه  در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه 63 ص 
18 - تغذیه وگوارش  24 ص 
19 - تكنولوژي توليد ماست كم چرب  44 ص 
20 - تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص 
21 - توليد شير 44 ص 
22 - چاي و قهوه 30 ص 
23 - خاويار 58 ص 
24 - خواص معجزه آسای سیب 47 ص 
25 - دست کاری  در ترکیبات شیر 15 ص 
26 - دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري  93 ص 
27 - رفراكتومتر، پلامترو ساكاريمتر 50 ص 
28 - زیره سبز 52 ص 
29 - فاسد شدن مواد غذايي 10 ص 
30 - فرآیند تولید سوسیس 9 ص 
31 - قارچ 38 ص 
32 - كاربرد اولتراسونيك در صنايع غذايي 23 ص 
33 - کارشناسی تغذیه 13 ص 
34 - کربوهیدرات 19 ص 
35 - کنجد 31 ص 
36 - میگو 113 ص 
37 - زعفران 58
38 -  قارچ و انواع آن  13
39 - پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون 28
40 -  افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده شتر در درجه حرارت محیط به وسیله لاکتوباسیلوس  20
41 -  طرح جایگزینی عرقیات سنتی گاز دار به جای نوشابه های غیر الکلی گاز دار  112
42 - پروتئین ها و انواع ساختارهای آن 83
43 - بهداشت علوم تغذيه در قرآن 92
44 - درجه بندي شير و پاستوريزه كردن آن  22
45 - فرآيند فشار بالا (High Pressure Processing) در تهيه مواد غذائي 14
46 - شير و فرآوردهاي آن و پاستوريزه كردن آن (صنايع غذايي) 28
47 - كاكائو از ديروز تا امروز 11
48 - گوشت (سوسيس و كالباس) 128
49 - پاورپوینت  HACCP   در توليد بستنی  27
50 - پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها  163
51 - پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر  37
52 - پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداش 46
53 - ت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی  
54 - پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل  42
55 - پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر  43
56 - پاورپوینت سموم مواد غذایی  21
57 - پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران  22
58 - پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی 54
59 - پاورپوینت کربوهیدرات ها  45
60 - پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته  53
61 - پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد  14
62 - پاورپوینت نوشابه گازدار  به همراه فایل Word 27
63 - ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي)  31
64 - نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56
65 - نقش مواد معدنی بدن  16
66 - نقش کلسیم در بدن 16
67 - میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی  25
68 - موانع  صادرات مركبات  64
69 - مواد غذايي مفيد براي تقويت سيستم ايمني بدن  10
70 - مهندسی صنایع   14
71 - مسمومیت غذایی  18
72 - ماكروويو  13
73 - كنترل سرمايي مركبات 35
74 - کلسیم   19
75 - کاستارد پخته  16
76 - قارچ های زنگ  21
77 - فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی  UF اولترافیلتراسیون   27
78 - غذا  81
79 - صنایع مواد غذایی  16
80 - شیر  105
81 - شير  38
82 - شكل‌گيري و تكامل مهندسي صنايع و تغيير آن   46
83 - روغن زيتون  66
84 - روش های تهیه کمپوست  16
85 - رشد نوزاد  16
86 - رژيم غذايي در نوجوانان  44
87 - رژيم غذايي در نوجوانان  28
88 - راهنمای تغذیه و رژیم درمانی  43
89 - ديگ هاي سنگي و سازندگان آن  40
90 - ‌دپارتمان ميوه كاري علمي  7
91 - خواص و فوايد مواد غذايی  13
92 - خشك كردن قارچ خوراكي  17
93 - چای  34
94 - مجوز فعاليت کارخانه هاي فرآورده هاي غذايي  17
95 - تهیه استارتر و مایه پنیر  17
96 - تغذیه کودکان  34
97 - تغذيه و بهداشت   42
98 - تغذيه نوزادان  20
99 - تغذيه سالمندان  39
100 - تبريد مواد غذايي  17
101 - تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه  37
102 - پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی   41
103 - پروتئين ها  18
104 - بسته بندی - پوشش های مورد مصرف در بسته بندی فلزی  70
105 - بسته بندی 40
106 - بررسی خصوصیات فیزیکی دانه‌ی آفتابگردان ارقام روغنی استان گلستان   11
107 - بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان  11
108 - بررسي تاثير تبليغات بر فروش شركتهاي صنايع غذايي مشهد   30
109 - انواع ويتامينها  16
110 - انواع  نان  19
111 - استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا  19
112 - استانداردهاي غذايي  53
113 - نوشابه  28
114 - نگهداری میوه ها و سبزیها  19
115 - نگهداری انگور در سرد خانه  24
116 - نگهداری اسفناج در سردخانه  6
117 - نگاهي به ارزش تغذيه  11
118 - نگاهداري هويج در سردخانه  6
119 - نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن  5
120 - نقش فناوری نانو در صنایع غذایی  31
121 - نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی  10
122 - نقش بسته‌بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی و مصرف‌كننده)  10
123 - نحوه عملكرد آنتی اکسیدانها  6
124 - نانو تکنولوچی و صنایع غذایی  40
125 - میوه ها - خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای آیین کار  13
126 - مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر  34
127 - مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی  42
128 - معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP )  11
129 - مضرات مصرف نمك  8
130 - مسمومیت غذایی  18
131 - ماست  5
132 - کمبود آهن  31
133 - کم خونی فقر آهن  16
134 - فرم اطلاعات بازیافتی بسته بندی  9
135 - فرایند انجماد مواد غذایی 10
136 - فراوری گوچه فرنگی در سردخانه  10
137 - غذاهاي بسته بندي و سرد شده با زمان ماندگاري طولاني   43
138 - صنعت بسته بندی و هنر بسته بندی  6
139 - سويا  14
140 - سوء تغذیه  20
141 - روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير  10
142 - روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني  6
143 - رنگ ها  14
144 - خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان  16
145 - خشک کردن  26
146 - تغذیه  14
147 - تعريف عیار  پروتئين  11
148 - تصمیم درباره بسته بندی  4
149 - پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي  6
150 - بسته بندی آخرین مرحله بازار یابی 6
151 - بسته بندی  82
152 - بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت  17
153 - انواع شیرین کننده های رژیمی  7
154 - اندازه گیری مواد افزودنی در شیر  10
155 - امنيت غذا و تغذيه  72
156 - الگوی مصرف و مشکلات تغذیه  70
157 - استاندارد و کیفیت  12
158 - استاندارد ميوه ها و سبزيها - از برداشت تا نگهداری 10
159 - استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات  13
160 - اثر آنتی اكسیدان های عسل  4
161 - آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه  15
162 - آيين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه  24
163 - آنتي اكسيدانها 17
164 - آشپزی نظری و عملی  34
165 - آشپزی  30
166 - آب معدني طبيعي   13
167 - آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي  18
168 - آئيآئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه  25
169 - ماکارونی رشته به رشته 
170 - ماشین آلات صنایع غذایی 
171 - روغنهای خوراکی  18
172 - تولید بستنی (haccp) 
173 - تغذیه کودک و معلول 
174 - بسته بندی و سرد کردن مواد غذایی 
175 - بسته بندی - کامل 
176 - اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی 
177 - اثر سرما بر مواد غذایی 
178 - Haccp چیست ؟  
179 - هزینه یابی کیفیت ص 11
180 - نگرشی بر مراحل اجرای کنتل کیفیت آماری   23
181 - معرفی رشته مهندسی صنایع   10
182 - CPI  بهبود مستمر فرآیند   14
183 - طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران  33
184 - الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع هوایی  20
185 - نقش فناوری نانو در صنایع غذایی  40
186 - مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی    42
187 - مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون   18
188 - مراحل تهیه قند از چغندر قند  25
189 - ماشینهای بسته بندی مواد غذایی  30
190 - کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع  22
191 - طرح تولید گوشت مرغ  10
192 - سيلو   35
193 - سموم مواد غذایی  15
194 - خیار  16
195 - تولید کمپوست  8
196 - تغذیه و افسردگی    10
197 - تغذیه کاربردی 5
198 - بهداشت تغذیه  22
199 - ماشینهای فراوری گوشت  24
200 - گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن  19
201 - اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی 
202 - آزمایشات مواد غذایی 
203 - استاندارهای غذایی مواد غذایی  43
204 - تولید و تهیه ماست    10
205 - شیرین کننده های مصنوعی  22
206 - فناوری نوین خشک کردن    55
207 - لبنیات – کامل  
208 - آئین کار تهیه بهداشتی ماست  36
209 - اجراي سيستم HACCP در واحدهاي پرورش مرغ گوشتي  7
210 - اجراي سيستم HACCP، راهي براي ارتقاء سطح كيفي  8
211 - استانداردهاي غذايي  8
212 - اهمیت  و ارزش غذایی پیاز  5
213 - بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی  8
214 - بسته بندي و نقش آن در بازاريابي و فروش  4
215 - دوغ  11
216 - روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات   8
217 - تاريخچه بسته بندي در جهان کامل 
218 - CPI بهبود مستمرفرآيند 14
219 - آنزیم   23
220 - اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی  11
221 - ارتقاء فرهنگ و سواد تغذيه اي جامعه  10
222 - ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن  7
223 - استاندارد و کیفیت  11
224 - استانداردهاي غذايي  7
225 - اصول پایه  در طراحی بسته بندی  57
226 - الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19
227 - اوره براي مصارف صنعتي  3
228 - بامیه  10
229 - بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی  8
230 - پاستوریزه سازی   8
231 - پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)      18
232 - پروتئین  17
233 - توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها 34
234 - تولید سرکه از سیب  17
235 - تولیدگلاب 90
236 - روش ها ی  نگهداری مواد غذایی  19
237 - زیتون  22
238 - سرکه  17
239 - سطح پتاسيم  13
240 - سيستم هاي HACCP  در صنایع غذایی 15
241 - شیر  33
242 - شيوه (استراتژي) در شير اِن زِد  9
243 - صنایع خراسان  12
244 - فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا  8
245 - مقدمه ای بر بسته بندی  15
246 - مواد معدنی  20
247 - نحوه عملكرد آنتی‌اكسیدان‌ها  6
248 - نه گام جهت اجرای موفق آنالیز روغن  6

 
1 لیست عناوین گزارش کارآموزی،کارورزی

 

2 لیست عناوین پایان نامه ها و روش تحقیق

 

3 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته پزشکی،مهندسی پزشکی و تنظیم خانواده

 

4 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته روانشناسی،جامعه شناسی،علوم تربیتی و مشاوره

 

5 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته ادبیات و زبان فارسی

 

6 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته حقوق کلیه گرایشها،علوم قضائی و علوم سیاسی

 

7 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته حسابداری،اقتصاد،پروژه مالی

 

8 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته عمران،معماری،ساختمان و شهرسازی

 

9 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته مکانیک و متالوژی،فیزیک،نانو

 

10 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته کامپیوتر و شبکه

 

11 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته کشاورزی،شیلات،اموردامی و طیور

 

12 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته مدیریت کلیه گرایشها

 

13 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته تاریخ،جغرافیا،سیاسی و فلسفه

 

14 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته برق، الکترونیک و مخابرات

 

15 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته آمار،ریاضی و فیزیک

 

16 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته علوم ورزشی و تربیت بدنی

 

17 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته صنایع غذایی

 

18 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته صنایع،صنعت و نساجی

 

19 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته معارف،اخلاق و علوم اسلامی

 

21 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته شیمی و مهندسی شیمی

 

21 لیست عناوین تحقیقات و پژوهش ها و پایان نامه های رشته هنر،گرافیک،تئاتر و بازیگری